Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

cover bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Met trots brengt ROSE stories de Nederlandse vertaling van Good Night Stories for Rebel Girls uit. Hét voorleesboek dat alle kinderen (meisjes én jongens) inspireert om hun hart te volgen! 

Van Jane Austen en Cleopatra tot Michelle Obama en Serena Williams: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zet sprookjes in een geheel nieuw daglicht met 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen. Vrouwen die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd – als schrijfster, piraat of wiskundige. Met illustraties van 60 vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld, is dit boek een unieke uitgave boordevol inspiratie. Speciaal voor ieder die zijn eigen pad volgt.

In 2016 kondigden Elena Favilli en Francesca Cavallo van Timbuktu Labs het boek Good Night Stories for Rebel Girls aan op Kickstarter. Het werd het meest succesvolle crowdfundingproject voor een boek ooit en al gauw stond het op nummer 1 van Amazon’s best verkochte boeken. Een van de belangrijkste redenen hiervoor zie je in dit filmpje.

 


 

leeftijd: 4-99

isbn: 9789082470130

verkoopprijs: €20,95

bestel het boek hier

 


 

“Wat had ik als tiener ook graag gelezen over Artemisia Gentileschi, Mary Anning, Policarpa Salavarrieta, Hypatia, Melba Liston en Zaha Hadid” – Lisa Bouyeure, Vrij Nederland

 

“Deze voorleesverhalen verruilen prinsessen voor vrouwen die de wereld hebben veranderd” – The Huffington Post

 

“Onze bestverkochte gewone titel tijdens de Kinderboekenweek. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes was bijna niet aan te slepen!” – Boekhandel Over het water

 

 


 

Bekijk ook:

 WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien