OVER ROSE STORIES

Wat we doen

 

Met een scherp oog voor talent en een radar voor wat er leeft, halen we verhalen op en brengen we deze samen met de verteller de wereld in. Daarnaast helpen en stimuleren we andere partijen en makers hetzelfde te doen. Alles voor een zo groot mogelijke stroom aan mooie, nieuwe verhalen.

 

Wij zijn een organisatie van culturele veelvraten. De ene keer maken we een boek, dan weer een theatervoorstelling, een film, een podcast of een talkshow. En als we echt op dreef zijn, dit allemaal tegelijk. Per verhaal bekijken we hoe dit het beste de wereld in gebracht kan worden. Het verhaal bepaalt de vorm.

Waarom we dat doen

 

 

ROSE stories gelooft in de kracht van verhalen.

Verhalen laten ons voor even in andermans schoenen lopen en dromen over andere werkelijkheden. Ze helpen ons bij het vormen van onze identiteit en bepalen mede ons wereldbeeld.

 

 

Ons hart gaat sneller kloppen van verhalen die een spiegel voorhouden, die onze mooie en minder mooie kanten laat zien. Ons hart gaat sneller kloppen van verhalen die ramen bieden naar levens die we nog niet eerder op het scherm, in een boek of op het toneel zagen. Van verhalen die kinderen aanmoedigen groter te dromen en hun bovenste best te doen.

 

 

Onze missie is de stemmen en gezichten waaraan we ons dagelijks spiegelen nóg diverser te maken. En de verzameling verhalen die we elkaar dagelijks vertellen nóg rijker, spannender en karakteristieker. Om zo samen het bijzondere normaal te maken en het normale bijzonder. One story at a time.

CONTACT

ROSE stories staat altijd open voor mooie verhalen en creatieve samenwerkingen. Wil je een verhaal of een idee met ons delen? Neem gerust contact met ons op!

 

Op het moment hebben wij binnen de uitgeverij helaas geen ruimte voor nieuwe projecten. Wij staan wel open voor nieuwe ideeën, verhalen en projecten. Bij interesse slaan we deze graag op voor de toekomst.

 

ADRES

ROSE stories BV en stichting ROSE zijn gevestigd op:

Beethovenstraat 32-1

1077 JH Amsterdam

Je vindt ons boven Boekhandel van Rossum.

 

MAIL

info@rosestories.nl

 

ROSE stories BV

IBAN NL08 ABNA 0839222300
KvK 60967242

 

Stichting ROSE

IBAN NL10 ABNA 0840473176
KvK 68183100

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien