OVER ROSE STORIES

WAT WE DOEN

 

ROSE stories is een plek waar verhalen uit verschillende culturen een vorm vinden.

 

Door ze om te zetten naar concrete projecten en producten, maken we deze verhalen deelbaar.

 

Samen met de makers zorgen we ervoor dat de projecten een economisch succes worden en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere samenleving.

WAAROM WE DAT DOEN

 

We geloven in de kracht van het verhaal, voor het teweegbrengen van positieve verandering ter bevordering van gelijkheid en diversiteit in de samenleving. Door de verhalen om te zetten in concrete projecten hebben ze impact op en in alle lagen van de maatschappij.

rose-embleem-zw

In onze ideale wereld – en in welke mate deze nu al bestaat mag je natuurlijk zelf bepalen – is er begrip voor elkaars cultuur en worden waardevolle tradities en gebruiken gekoesterd en doorgegeven. Geen betere manier om dit te doen dan door elkaar mooie verhalen te vertellen.

HOE WE DAT DOEN

 

Op onze eigen manier: pragmatisch, effectief en liefdevol. Maar ook met gezond verstand, Hollandse nuchterheid en vereende krachten.

 

Per verhaal kijken we naar de meest effectieve manier om het de wereld in te helpen. Kwaliteit en relevantie zijn hierbij sleutelwoorden. Een goed verhaal vertelt zichzelf meestal al.

 

Het omzetten van deze verhalen naar diensten en producten is vaak ook een kunst: het vraagt om creativiteit, ondernemingslust en een vleugje humor. ROSE stories helpt hierbij: door de verhalenvertellers zakelijk te begeleiden, nieuwe onverwachte visies en inzichten te bieden en door mensen te verbinden.

CONTACT

ROSE stories staat altijd open voor mooie verhalen en creatieve samenwerkingen. Wil je een verhaal of een idee met ons delen? Neem gerust contact met ons op!

 

ADRES

ROSE stories BV en stichting ROSE zijn gevestigd op:

Beethovenstraat 32-1

1077 JH Amsterdam

Je vindt ons boven Boekhandel van Rossum.

 

MAIL

info@rosestories.nl

 

ROSE stories BV

IBAN NL08 ABNA 0839222300
KvK 60967242

 

Stichting ROSE

IBAN NL10 ABNA 0840473176
KvK 68183100

 

VACATURES

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien