Mila's vonk

Mila’s Vonk

Mila's vonk Mila bekijkt de wereld om zich heen op een speciale manier. Met haar verbeeldingskracht maakt ze van alledaagse dingen kleurrijke en fantastische avonturen. Geïnspireerd door Mila beginnen kinderen ook hun fantasie te gebruiken. Want er zit namelijk een VONKJE van verbeelding in iedereen! 

Op 30 juli brengt ROSE stories MILA’S VONK uit, het nieuwste kinderboek van Lisa van Winsen, illustrator van onder meer het succesvolle Idje wil niet naar de kapper. MILA’S VONK is een boek vol fantasie, eenhoorns, kleuren en magie. Het spoort kinderen aan ook hun eigen fantasie te gebruiken.

Over de auteur
Auteur en illustrator Lisa van Winsen maakt haar debuut als schrijver met MILA’S VONK. Eerder illustreerde ze onder meer het boek Idje wil niet naar de Kapper (2019) van Michael Middelkoop, dat voortkwam uit het ROSE stories Kinderverhalentraject en momenteel wordt verfilmd. Daarnaast werkte Lisa mee aan het kinderboek De Kikkerbilletjes van de Koning (2018) van Janneke Schotveld en het succesvolle Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen (2021). Lisa is afgestudeerd als illustrator aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Mila’s Vonk is volledig ontsprongen vanuit Lisa’s fantasie: ze is zowel auteur als illustrator van dit zomerse boek. Haar illustraties zijn vaak dromerig, lief en zacht. Ze laat graag subtiele imperfectie en gevoeligheid van mensen of dieren zien in haar werk.

Lisa van Winsen: ‘Mila’s Vonk is een vrolijk verhaal waarin kinderen worden aangemoedigd om hun verbeeldingskracht te gebruiken. Op die leeftijd is dat hun superpower. Het is heel belangrijk om dat van jongs af aan te stimuleren, zodat als ze later groot zijn, ze open staan voor allerlei verschillende dingen, dat ze zich iets voor kunnen stellen. Daarnaast hoop ik ook gewoon dat het een heel fijn voorleesboek is geworden, waar kinderen lekker bij kunnen wegdromen!”


 

VERSCHIJNT: 30 juli 2021
ISBN: 9789083063652
VERKOOPPRIJS: €12,95
BESTEL MILA’S VONK HIERWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien