Vacature: Werkervaringsstage

ROSE stories heeft doorlopend stageplekken beschikbaar gericht op het opdoen van werkervaring, voor 24-40 uur in de week en minimaal 6 maanden. 

Over ROSE stories:

ROSE stories maakt & deelt verhalen voor het Nederland van nu. Deze verhalen zetten we om naar concrete projecten en producten, die door middel van een juiste representatie van de Nederlandse samenleving impact hebben op de maatschappij als geheel. Wij maken deze mooie en indrukwekkende verhalen voor een breed publiek beschikbaar, een publiek dat verlangt naar herkenning en representatie. Wij geloven dat door middel van verhalen positieve verandering teweeg kan worden gebracht, ter bevordering van een een inclusieve en gelijkwaardige samenleving. 

ROSE stories is een social entreprise en werkt cross-mediaal. We hebben verschillende bedrijfstakken: theater, boeken, audiovisueel, talentontwikkeling en training & advies. De werkervaringsplekken die we bieden zijn zo opgezet zodat je één of meerdere vakgebieden kan leren kennen. Dat doe je door hands on en actief te participeren in onze projecten waarbij je integraal deel uitmaakt van het team.

Wat we jou bieden:

Een stageplek waarin je in een ondersteunende rol bij mag dragen aan het opzetten, uitvoeren en doorontwikkelen van onze projecten. Daarbij hechten we waarde aan jouw mening. Je doet relevante werkervaring op, leert het vakgebied kennen en draait mee als volwaardig teamlid. Je krijgt toegang tot ons netwerk en participeert in leuke, leerzame activiteiten voor ons team (van evenementen bijwonen tot een interne cursus). Afhankelijk van het succes van onze samenwerking en de ruimte binnen onze projectenportefeuille zijn er mogelijkheden om na de stage door te groeien binnen de organisatie in een betaalde functie.

De vergoeding tijdens je stage, start en einddatum worden in overleg bepaald. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Ons tweede kantoor in Den Haag. Al naar gelang je focus in de stage (in welk vakgebied je aan de slag gaat) werk je in Amsterdam of in Den Haag (of een combinatie daarvan). 

Wie we zoeken:

Heb jij sterke affiniteit met verhalen (film, theater, boeken, storytelling & talentontwikkeling). Onderschrijf je de missie en visie van ROSE stories en herken jij jezelf in onderstaande kenmerken? Neem dan heel snel contact met ons op!

  • Je bent flexibel (geen 9 t/m 5 mentaliteit)
  • Je bent een doorzetter die zelfstandig en gestructureerd kan werken
  • Je bent analytisch, assertief en ambitieus. Soms een beetje een dwarsdenker en niet bang om je mening te geven
  • Je kan tegen een stootje
  • Je vindt het leuk om van alles te regelen en productioneel op te pakken
  • Je bent niet vies van huishoudelijke klusjes en office management
  • Je neemt graag initiatief en eigen verantwoordelijkheid
  • Je vindt het leuk om in een groeiende organisatie te werken. Een organisatie waar niet alles altijd even duidelijk is of vast staat

 

Enthousiast?

Stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar info@rosestories.nl o.v.v. werkervaringsstage. Bij vragen kun je per e-mail contact opnemen met Saskia Selen via saskia@rosestories.nlWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien