SSST!

final_staand_lowres

Foto: Anouk van Kalmthout

ROSE stories heeft in samenwerking met Studio Figur haar eerste peutervoorstelling ontwikkeld. 

Zachtjes sluipen twee jagers door het bos… Maar dan… HOI! Hun kind zwaait vrolijk naar een mooie rode vogel in de verte. SSST! STIL! De jagers willen de vogel vangen. Alleen lijkt het kindje iets anders van plan te zijn.

In de voorstelling zit je midden tussen de bomen in het bos en kijk je naar de avonturen van de jagers en hun kind. SSST! (2+) is een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan.

“Een sprookjesachtige vertelling” – Theaterkrant

Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim (assistent regisseur van Noumi, zusje zeven) en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen, maar zeker ook volwassenen, mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Het belooft een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater te worden.

CONCEPT Pluck Venema en Noufri Bachdim REGIE Noufri Bachdim SPEL Wensley Piqué en Pluck Venema VORMGEVING Yannick Verweij en Pepe Heijenberg POPPEN Pluck Venema MUZIEK Cengiz Arslanpay en Sebastiaan Bax ARTISTIEKE BEGELEIDING René Geerlings TECHNIEK Marco Steenks PRODUCTIE Vera Vlot

 


 

Bekijk hier de speeldata van SSST!

 


 

SSST! wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

fonds-podiumkunsten_logo

 

 

gemeente-utrecht-logo

 

prins-bernhard-cultuurfonds_rgb_logo

janivo

 


 

Bekijk ook:

 

Studio Figur

Makers

studio-figur-uitgesneden-kleinWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien