Writersroom

writersroom-def-web

Na een succesvolle pilot-editie in 2017 komt WRITERSROOM terug! Bij dit event krijgen schrijvers de kans hun verhalen in ontwikkeling te presenteren aan publiek. Zo kunnen ze experimenteren en feedback ontvangen om verder te komen met hun project.

Een goed scenario komt je niet zomaar aanwaaien. Het is hard werken, zoeken, uitproberen, vallen en opstaan. Altijd al benieuwd geweest naar dit creatieve proces? Kom dan kijken, deel je mening en draag zo bij aan de ontwikkeling van een scenario voor film, theater of een (televisie)serie.

Bij WRITERSROOM vertellen schrijvers over hun verhaal en visie en geven ze een voorproefje met enkele scènes – opgevoerd door acteurs. Niet alleen kun je schrijvers helpen hun verhaal aan te scherpen, maar ook als eerste verhalen bijwonen voordat ze op het witte doek, het scherm of op de planken te zien zijn!

 


 

WRITERSROOM
10 december 2018

 

Maandag 10 december 2018 zal de eerstvolgende editie plaatsvinden van WRITERSROOM, als een extended evenement van het Nederlands Film Festival (NFF). Deze editie zal zich richten op scenario’s voor film en televisie. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn, of je nou in de industrie werkzaam bent of niet.

 

WAT: WRITERSROOM (NFF Extended editie)

WANNEER: MAANDAG 10 DECEMBER VAN 16:00 – 18:00 uur

WAAR: EYE (IJpromenade 1, Amsterdam)

TOEGANG: GRATIS

De plaatsen zijn gelimiteerd, inschrijven kan via deze link.

 

Deze editie komt tot stand in samenwerking met het Nederlands Film Festival (NFF), de Dutch Academy For Film (DAFF), EYE Filmmuseum en met steun van Netwerk scenarioschrijvers.

 

 


 

Bekijk ook:

 

Verslag Writersroom op zondag
28 mei 2017

Event
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien