ROSE stories presenteert VISUAL STORYTELLERS

vs_online_subtitle

8 beeldmakers tonen nieuw werk op het gebied van visual storytelling, kunst en digitale cultuur.

Met de tentoonstelling VISUAL STORYTELLERS introduceren we met trots de nieuwe stemmen van Leeza Pritychenko, Miya Wang, Mohamad Zul Ghina, Omar Abdellatif, Samira El Kaddouri, Silvia Celiberti, Karima Choukeri en Mina Abouzahra. Ze verkennen ieder op hun eigen, diverse manier de kunst van visual storytelling door middel van foto, film, installatie, illustratie, mode, design, VR en typografie.

VISUAL STORYTELLERS is een 1-jarig talentontwikkelingsprogramma van ROSE stories voor beginnende ontwerpers en beeldmakers (met of zonder gerelateerde opleiding) die een sterke affiniteit hebben met andere culturen en verhalen. We zetten ons in voor talentvolle nieuwe en bi-culturele makers met verhalen die voor iedereen herkenbaar zijn, voor een betere representatie in het Nederlandse culturele veld. De beeldmakers zijn tijdens het programma gecoacht door Ali Eslami, Gyor Moore, Karim Adduchi, Khalid Amakran, Shenin Lebrun en Sioejeng Tsao.

De opening vindt plaats op 2 december vanaf 17.00 in The Grey Space in the Middle, Paviljoensgracht 20, Den Haag.

Tentoonstelling Visual Storytellers is te zien van 2 december tot 12 december 2021 Curator: Malikka Bouaissa (Al Arte Projects) in opdracht van ROSE stories. Voor meer informatie over Visual Storytellers: jana@rosestories.nl

Met dank aan:

Gemeente Den Haag
Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
Pictoright fonds
The Grey Space in the MIddle


vs_online_logosaWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien