Generation Inclusion: Open Call

Ben jij een verhalenverteller, songwriter, acteur, theatermaker, spoken word artist, podcastmaker, reclamemaker – kortom is storytelling in welke vorm dan ook je uit laat klep – en zou je het te gek vinden om je idee voor een film of serie verder te ontwikkelen en te pitchen bij professionals uit de industrie? Meld je dan nu aan voor GENERATION INCLUSION: het eerste talentontwikkelingstraject waarvoor alle belangrijkste platforms uit de Nederlandse film en tv-industrie de handen ineen hebben geslagen, op zoek naar nieuw talent en nieuwe verhalen.

WHY

Soms lijkt het alsof het maken van een film of serie alleen is weggelegd voor de happy few. Je hebt wel een goed verhaal, maar je kent niemand b ij de film of tv, je heb t niet de juiste achtergrond of opleiding, of je denkt dat niemand op je ideeën zit te wachten. Veel Nederlandse films en series speken je niet aan en sluit en totaal niet aan op jouw leefwereld.

Klinkt dit je bekend in de oren? Ben jij een maker m et een fantastisch idee voor een film of een serie maar weet je simpelweg niet waar je moet beginnen met het vertellen van je verhaal? Meld je dan nu aan voor GENERATION INCLUSION.

WHAT

GENERATION INCLUSION is een ontwikkelingstraject voor creatief talent en nieuwe film makers. Door het hele land én online zoeken we naar nieuwe talent en met verschillende achtergronden om het medialandschap inclusiever te maken.

Als je geselecteerd wordt als deelnemer aan GENERATION INCLUSION, word je 4 maanden lang begeleid bij de ontwikkeling van je idee voor een film of serie: je krijgt een eigen (script)coach uit het veld, neemt deel aan masterclasses van professionals uit de industrie en presenteert je idee in een Writersroom. Aan het eind van het traject pitch je je idee aan de deelnemende partners: de Nederlandse om roep en, internationale platforms en het Nederlands Filmfonds. Als je idee aanslaat bij een van de partners, begeleiden zij je bij de rest van de ontwikkeling en wordt je film of serie hopelijk ook echt gerealiseerd!

NOW

We nodigen iedereen uit zich met een uniek, urgent en verrassend project aan te melden, ongeacht je achtergrond, opleiding of ervaring. We zijn op zoek naar nieuwe stemmen en verhalen die ons laten zien hoe kleurrijk Nederland is juist door verschillende cult uren en achtergronden. Dit zijn de verhalen die het verdienen om met een groot publiek gedeeld te worden om dat ze ons verbinden, inspireren en om dat heel veel mensen zich erin herkennen.

GENERATION INCLUSION is jouw kans om je verhaal verder te ontwikkelen tot een film of serie, en dit met de wereld te delen!

INFORMATIE EN AANMELDING

Kijk op www.generationinclusion.com voor meer informatie en meld je aan voor 24 mei!

 


 

ontwerp-zonder-titel2WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien