Every Story Matters

every-story-matters

Vanaf februari 2020 start ROSE stories met een Europees talentontwikkelingstraject. We doen dit binnen het project Every Story Matters (ESM), dat draait om het inclusiever maken van kinder- en jeugdboeken. 

Every Story Matters is een samenwerking tussen partners uit zes verschillende Europese landen (België, Kroatië, Duitsland, Portugal, Slovenië en Nederland). Met verschillende evenementen, workshops, een fellowship programma en een talentontwikkelingstraject stimuleren we de creatie van inclusieve verhalen. Het project loopt van september 2019 tot december 2022 en wordt gefinancierd door Creative Europe en het Nederlands Letterfonds.

Talentontwikkelingstraject

ROSE stories coördineert het talentontwikkelingstraject van Every Story Matters. Aan dit traject zullen zes schrijvers of illustratoren uit de partnerlanden meedoen. Zij gaan onder begeleiding van gevestigde schrijvers en illustratoren een inclusief verhaal ontwikkelen. Tegen het einde van het traject krijgen de deelnemers de kans om hun werk op internationale boekenbeurzen te pitchen.

Meedoen? Aanmelden kan tot half januari 2020!

Wil jij deelnemen aan het talentontwikkelingstraject? Vanaf 27 november 2019 tot 15 januari 2020 kun je je hiervoor aanmelden. Bekijk hier de call voor meer informatie.

Meer over Every Story Matters

Meer weten over Every Story Matters? Bekijk dan de website: everystorymatters.eu.

Every Story Matters Talentontwikkelingstraject wordt financieel ondersteund door:

 

 

       nederlands-letterenfonds-logo-rgb

logo-creative-europe

 

Mede mogelijk gemaakt door:
logo-partners

Bekijk ook:WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien