Rochelle Deekman

rochelle-beekman-foto-cainva-cain

Foto: Caïnva Cain

Rochelle Deekman
Actrice

Rochelle Deekman (1990) studeerde in 2015 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens haar opleiding speelde ze onder meer in Onontdekt van Theatergroep ZEP, de afstudeervoorstelling Vrije Val van Margijn Bosch en in Onder het Melkwoud van Hans van den Boom.
In 2016 was ze te zien in de live performance How Can We Know the Dancer From the Dance op station Utrecht Centraal, in 2017 speelde ze in Ifigeneia van NTjong. Bij Maas Theater en Dans speelde Rochelle in 2014 in Voorjaarsoffer en in seizoen 18/19 in De Jokkebrokker. Met Voorjaarsoffer speelde zij op meerdere internationale jeugdtheater festivals. In seizoen 19/20 speelde ze de rol van Koningin in Ruimtevlucht van Het Houten Huis, tevens was te zien in Holland Opera.

Rochelle was te zien in verschillende series en films op televisie. Zo speelde ze onder meer rollen in de televisieseries Alleen op de wereld, Motief voor moord, Icarus, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Ook verscheen ze in de korte film Kans van Fillhouse producties, Pianissimo van Raymi Sambo en COMPLETE. Binnenkort zal Rochelle te zien zijn in de film Narcosis onder regie van Martijn de Jong.

Rochelle Deekman speelt Prinses Arabella.WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien