Natasha Schalker-Willems

natasha-schalker-willems-fotoekesalome

Foto: Eke Salomé

Natasha Schalker-Willems
Liedteksten 

Natasha Schalker-Willems schrijft de teksten voor de liedjes in de voorstelling. Ze is naast uitvoerend artiest (zangeres, danseres, actrice), ook werkzaam als stemactrice, vertaalster, schrijfster, kinderregisseur en regie-assistent.


Ze was o.a. te zien in ‘Mary Poppins’, ‘Droomvlucht’ , ‘Annie’, ‘Afblijven, de musical’ en Nickelodeon’s ‘Dora’s Piratenavontuur’. Sinds 2015 is zij werkzaam als actrice bij Kindertheater ‘De Toverknol’, waar zij diverse hoofdrollen vertolkt. Als stemactrice heeft zij al diverse grote rollen mogen inspreken, waaronder  de stem van Violet in de bioscoopfilm ‘Maya, de Honingspelen’ en de stem van She-Ra in ‘She-Ra en de Power Prinsessen’.


De laatste jaren heeft zij zich verdiept in de kunst van het vertalen en schrijven. Inmiddels heeft ze meerdere (bioscoop)films naar het Nederlands vertaald. Ook neemt zij graag de rol van (kinder)regisseur en regie-assistent voor haar rekening. Recentelijk heeft zij dit gedaan voor de familievoorstellingen ‘Kruimeltje’ en ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’, van Rick Engelkes Producties.WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien