Jamila Winwood

Foto: Tamas Kooning Lansbergen

Lange tijd was Jamila Winwood (1981) op zoek naar de gezonde levensstijl die het beste bij haar past. Ze wilde kunnen genieten van al het lekkers dat de Marokkaanse keuken te bieden heeft, en daar de beste elementen van gebruiken voor een levensstijl waarbij gezond eten en genieten hand in hand gaan. Samen met ROSE stories maakte ze het kookboek Van Tajine tot Havermout, een prachtige verzameling gezonde recepten met een Marokkaans tintje. 

Jamila Winwood is een succesvolle health coach & lifestyle blogger. Op haar blog inspireert ze haar volgers om gezond te eten. Ze laat zien hoe je met heel veel plezier en liefde onbewerkte ingrediënten omtovert tot de lekkerste gerechten voor de mensen om je heen. Het liefst reist Jamila de hele wereld af om zich te laten inspireren door verschillende culturen en elementen daarvan te gebruiken voor het creëren van nieuwe gerechten.

Het allerliefst deelt ze dat met anderen: “Mijn doel is om vrouwen te inspireren en te motiveren om een gezonde levensstijl na te streven en te genieten van het leven. Ik wil niet alleen Marokkaans-Arabische en andere etnische vrouwen een gezonde variatie van de Marokkaanse keuken laten zien, ook wil ik de Nederlandse vrouwen inspireren om te genieten van culinaire Marokkaanse aspecten. Ik geloof in goed, puur, gezond en lekker!”

 


 

Bekijk ook:

 

Van Tajine tot Havermout

BoekWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien