rose-logo-circle-w_r_550-e1452080113957

CHAFINA BENDAHMAN

Oprichter, Research & Development
chafina [at] rosestories.nl

Als maker, producent en ondernemer verliest Chafina nooit het maatschappelijke aspect uit het oog. Mooie verhalen, inspirerende makers en diversiteit zijn de bindende factoren in haar werk. Met ROSE stories zet Chafina haar liefde voor verhalen en diversiteit voort en zet ze haar cultureel ondernemerschap en grote netwerk in om die bijzondere verhalen te bewaren en door te geven.

roseportret06sq

NASIM MIRADI

Creatief producent theater
nasim [at] rosestories.nl

Op jonge leeftijd verloor Nasim haar hart aan het maken van theater en nog steeds is dit een van de dingen die ze het liefste doet. Ze combineert creatieve processen op zowel inhoudelijk als productioneel niveau. Nasim benadert haar werk met enthousiasme en gedrevenheid en strijdt hard voor de projecten waar ze achter staat.

roseportret26sq

ANNE VAN DER KLIFT

Theater
anne [at] rosestories.nl

Anne is van jongs af aan geïnteresseerd in alle dingen tegelijk: van drummen tot animeren en van skiën tot Rubiks kubussen oplossen. Film is echter een grote winnaar. Na de filmrichting van de bachelor Media en Cultuur en een aantal lange en korte reizen, koos Anne voor de beroepsgeoriënteerde specialisatie van de master Media Studies, waar ze zich toespitste op het ontwikkelen van documentaires. De verscheidenheid aan projecten bij ROSE stories is een droom voor iemand die niet wil kiezen. Maar het belangrijkste is dat deze projecten met passie, positiviteit en een idealistisch doel worden gerealiseerd. En daar draagt Anne als projectmedewerker graag aan bij.

rose_stories_rachida_041-700x700

RACHIDA EL MOUSSAOUI

Oprichter


Rachida komt uit een heerlijk groot gezin: ze is de oudste van maar liefst tien kinderen. Op haar tiende kwam ze vanuit Marokko naar Nederland, waar haar ouders zich in Amsterdam-Noord vestigden. Als internist in het Zuiderzeeziekenhuis, moeder van twee kinderen en oprichter van ROSE stories, zijn haar dagen goed gevuld. Niet alleen met dagelijkse bezigheden, maar ook met mooie verhalen: van haar patiënten, haar jonge zoontjes en bijzondere vrouwen. Gedreven door deze verhalen, liefde voor verschillende culturen en haar idealen voor een rechtvaardige, diverse maatschappij, richtte zij samen met Chafina ROSE stories op.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien