Writersroom op zondag

writersroom-def-web

Altijd al benieuwd geweest hoe een film of serie tot stand komt? Welke afwegingen de regisseur maakt en waarom sommige scènes worden geschrapt? ROSE stories biedt je een uniek kijkje achter de schermen met Writersroom op zondag, waar drie makers het publiek, als een van de eersten, een voorproefje geven van hun scripts – opgevoerd door bekende en minder bekende acteurs.

Writersroom op zondag presenteert je drie korte fragmenten uit een theaterstuk, film of televisieserie in ontwikkeling, waarbij getalenteerde acteurs twee scènes uit het script tot leven wekken. Deelnemende makers krijgen de kans om in informele sfeer hun work in progress te laten zien, terwijl jij aan de wieg van hun creaties staat en wordt meegenomen in het maakproces. Een uniek kijkje in de keuken van makers en hun creatieve producties, waarbij jij als publiek je mening mag delen!

Laat je meevoeren met wat er aan je wordt gepresenteerd, of deel op interactieve wijze je feedback. De matinee biedt je niet alleen de kans om makers te helpen hun producties aan te scherpen, maar ook om deze bij te kunnen wonen voordat ze in het theater, op televisie of op het witte doek aan het grote publiek worden vertoond.

Op 28 mei 2017 vond de eerste editie van Writersroom op zondag plaats

 


 

De eerste editie van Writersroom op zondag
werd mede mogelijk gemaakt door:

5770f305f192527e50a5daf1_00_-_bellevue_logo_zwart_2x

 


 

Bekijk ook:

 

Verslag Writersroom op zondag
28 mei 2017

Nieuws
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien