Ik ben een rebels meisje

Boekcover Ik ben een rebels meisje

Teken jezelf wanneer je een berg beklimt, schrijf liefdesverklaringen aan je favoriete lichaamsdelen, maak plannen voor je revolutie. Ik ben een rebels meisje is een werkboek vol uitdagende en aansprekende oefeningen en activiteiten. 

Na het megasucces van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 1 & 2 brengt ROSE stories nu ook Ik ben een rebels meisje uit! Dit werkboek is de perfecte aanvulling op de eerder verschenen boeken. Het is een actieplan dat ruimte biedt voor grote ideeën en meiden de hulpmiddelen helpt te ontwikkelen die ze nodig hebben om de revoluties van deze tijd te leiden! Ik ben een rebels meisje telt 224 pagina’s vol activiteiten die perspectieven in een nieuw daglicht plaatsen, kritisch denken stimuleren en jonge meiden aanzet tot actie.  

Toen ROSE stories de eerste Nederlandse vertaling van de reeks Bedtijdverhalen uitbracht in 2017 waren de positieve reacties overweldigend. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes is door de Griffeljury bekroond met de Vlag en Wimpel 2018. Dit bevestigde ons gevoel: er zijn meer verhalen nodig om kinderen te inspireren om hun hart te volgen.

 


 

LEEFTIJD: 4+

VERSCHENEN: SEPTEMBER 2019

ISBN: 9789083002811

VERKOOPPRIJS: €15,95

BESTEL IK BEN EEN REBELS MEISJE HIER

 


 

Bekijk ook:

 WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien