Ik ben Bruin!

iambrown_frontcover_dutch

In het prentenboek Ik Ben Bruin! viert een klein meisje samen met haar vrienden haar huidskleur en fantaseren ze samen over alle kansen die in het verschiet liggen. Of ze nou atleet of premier, wetenschapper of zanger worden. Of het liefste computers programmeren, misdaden oplossen of mensen helpen, alles is mogelijk!

Het vrolijke prentenboek Ik Ben Bruin! is een viering van bruin, trots en je fantástische zelf zijn! Vier je mee? 

30 oktober 2020 heeft ROSE stories de Nederlandse vertaling van I Am Brown gepubliceerd, dat eerder verscheen bij Lantana Publishing. Ik Ben Bruin! is een kleurrijk prentenboek, geschreven door Ashok Banker, met levendige illustraties van Sandhya Prabhat. Het boek is een poëtische ode aan bruin zijn, geweldig zijn en jezelf zijn. Een prachtig boek met een mooie boodschap voor de jongste lezers. 

Ik Ben Bruin! is te bestellen in onze webshop

Ashok Banker de bestsellerauteur van meer dan 63 boeken waarvan er wereldwijd meer dan 3.2 miljoen stuks werden verkocht. Zijn werk verscheen in 21 landen en is vertaald in 61 talen. Ik Ben Bruin! is zijn eerste prentenboek.

Sandhya Prabhat is een zelfstandige illustrator uit India. Ze heeft al bijna een dozijn prentenboeken gepubliceerd. Sandhya animeert ook videos en ontwerpt e-stickersWP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien