Doe mee met onze crowdfundingsactie!

unnamed

‘Lezen is uiteindelijk oefenen om de wereld in zijn geheel te zien’

– Sayonara Stutgard, Het Parool

Wist je dat veel kinderen voor hun wereldbeeld afhankelijk zijn van de boeken die ze lezen en die aan hen worden voorgelezen? Extra belangrijk dus, dat het aanbod van kinderboeken in Nederland bestaat uit boeken die de gehele samenleving representeren, vrij van stereotyperingen en vooroordelen. Boeken die nieuwe werelden openen voor de allerkleinsten, en waarin kinderen zichzelf herkennen.

Daarom wil ROSE stories dit jaar een nieuwe traditie starten:
Tijdens de Kinderboekenweek brengen we zes superdiverse kinderboeken in Nederland uit.

Om in één keer dat belangrijke aanbod te verrijken met zes prijswinnende kinderbestsellers van over de hele wereld. Boeken die op een natuurlijke manier ingaan op thema’s als diversiteit, genderrollen, afkomst en migratie. Boeken die kinderen helpen bij het vormen van hun wereldbeeld én eigen identiteit.

Help je ons mee in onze missie, om meer kleur te geven aan alle kinderboekenplanken in Nederland?

Doe mee met onze crowdfundingsactie! We zijn er bijna: de rechten van de boeken zijn al ingekocht en de vertaling is gedaan. Met het geld dat we ophalen via crowdfunding, financieren we de drukkosten.

Samen maken we het verschil!
Klik hier om mee te doen met de crowdfundingsactie!WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien